Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ



Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,


Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων σας καλωσορίζει και σας εύχεται μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.
Ο Σύλλογος, μέσα από μια σειρά δραστηριοτήτων, έχει ως στόχο την καλή συνεργασία μεταξύ των γονέων,των μαθητών και των εκπαιδευτικων προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή φοίτηση των παιδιών σε ένα ασφαλές κι όμορφο περιβάλλον.
Κατά την περσινή σχολική περίοδο, από το Σύλλογο πραγματοποιήθηκαν τα εξής:

-Έκδοση εφημερίδας με τη συμμετοχή μαθητών, γονέων κι εκπαιδευτικών.
-Διαλέξεις από διακεκριμένους επιστήμονες με θέματα όπως: μαθησιακές δυσκολίες, προβλήματα συμπεριφοράς, συνύπαρξη ανθρώπων διαφορετικής κουλτούρας κ.α.
-Συγκέντρωση κι αποστολή φαρμακευτικού υλικού που παραδόθηκε στους “Γιατρούς του κόσμου”.
-Δωρεά τεσσάρων λευκών πινάκων (μαρκαδόρου) στο σχολείο μας.
-Οργάνωση εκδηλώσεων στο χώρο του σχολείου μας όπως κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας, αποκριάτικο πάρτυ, καλοκαιρινή εκδήλωση.
-Συμμετοχή του σχολείου μας στην αποκριάτικη παρέλαση του Δήμου μας.
-Οργάνωση στο χώρο του σχολείου μας, μαθημάτων παραδοσιακού και μοντέρνου χορού καθώς και Tae Kwon Do, για τους μαθητές.
-Ημερήσια εκδρομή στα Καλάβρυτα και την παραλία του Διακοφτού με συμμετοχή γονέων και μαθητών.

Ο Σύλλογος για να συνεχίσει το έργο του και να παραμείνει ενεργός, χρειάζεται τη συμμετοχή όλων των γονέων καθώς και την οικονομική τους ενίσχυση. Σας ενημερώνουμε ότι και φέτος, η ετήσια συνδρομή για το Σύλλογο ανέρχεται στο ποσό των 15,00 ευρώ. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι με αυτό το ποσό ενισχύετε οικονομικά το Σύλλογο έτσι ώστε να μπορεί να πραγματοποιεί τις εκδηλώσεις, τις διαλέξεις καθώς και να καλύπτει τυχόν ανάγκες του σχολείου μας.

Το Δ.Σ. αντιλαμβανόμενο τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που υπάρχει, φρόντισε κι εξασφάλισε για τα μέλη του εκπτώσεις και προσφορές από καταστήματα, σχολές και αθλητικούς συλλόγους της περιοχής.
Με την εγγραφή σας στο Σύλλογο εξασφαλίζετε επίσης, τη δωρεάν συμμετοχή σας σε κάθε εκδήλωσή μας και η προτεραιότητά σας σε δραστηριότητες με περιορισμένο αριθμό συμμετοχών.
Κατά την εγγραφή σας στο Σύλλογο θα εκδοθεί μία ‘κάρτα μέλους’ που με την επίδειξή της θα έχετε τα προαναφερθέντα προνόμια.


Για εγγραφές και πληροφορίες, τα μέλη του Δ.Σ. θα είναι στη διάθεσή σας, την Δευτέρα 26/09 (19.00-21.00) και Τετάρτη 28/09 (19.00-21.00).



Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ.

1 σχόλιο: