Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011

ΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΑΛΛΙΩΤΙΚΟ...


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας δραστηριοποιήται σε πολλούς τομείς, έχοντας σαν στόχο την κάλυψη διαφόρων αναγκών του σχολείου μας, την διαρκή ενημέρωση των γονέων (διοργανώνοντας ημερίδες) για σημαντικά θέματα που αφορούν τα παιδιά και την οικογένεια, τη δημιουργική απασχόληση των μαθητών με διάφορες εξωσχολικές δραστηριότητες, την συμμετοχή τους στα κοινά δρώμενα με την έκδοση εφημερίδας κ.α.
Φέτος αποφασίσαμε, έχοντας σαν στόχο την ευαισθητοποίηση μαθητών και γονέων για το περιβάλλον και την ενημέρωσή τους για το σημαντικό ρόλο της ανακύκλωσης, να συγκεντρώσουμε ανακυκλώσιμα υλικά προκειμένου να κατασκευάσουμε με αυτά το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας.
Τη Δευτέρα 19/12/2011 και ώρα 19.00το δέντρο μας θα πάρει ζωή” και θα δώσει χαρά, αφού τα έσοδα από την παράδοση των ανακυκλώσιμων υλικών που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή του, θα δωθούν στο σύλλογο το χαμόγελο του παιδιού, εκπρόσωπός τους θα παρευρεθεί στην εκδήλωσή μας.
Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς και τους μαθητές του σχολείου μας, να παραβρεθείτε στην εκδήλωσή μας καθώς πιστεύουμε ότι τέτοιες ενέργειες πρέπει να γίνονται παράδειγμα για όλους. Ιδιαίτερα τώρα που η χώρα μας βρίσκεται σε δυσχερή κατάσταση και χρειάζεται από εμάς να την ενισχύσουμε, με το πνεύμα αλληλεγγύης που μας διακατέχει σαν Έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου