Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ‘ΦΗΜΕΣ’….

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν φήμες για ένα μάλλον μαύρο αυτοκίνητο που έχει αρπάξει παιδιά έξω από σχολείο ή έξω από παιδική χαρά και που τα άτυχα παιδιά βρέθηκαν άλλο χωρίς νεφρό άλλο χωρίς μάτια άλλο νεκρό κλπ .

Επειδή η χρονική περίοδος χαρακτηρίζεται από αβεβαιότητα και ανασφάλεια, λογικό αυτές οι φήμες να οργιάζουν και να μοιράζουν ανησυχία και σε κάποιες περιπτώσεις και πανικό στους γονείς.

Κρατήσαμε την ψυχραιμία μας και αρχίσαμε τις ενέργειες. Η λογική λέει πως κάθε γονιός που θα ζούσε κάτι ανάλογο θα απευθυνόταν στην Αστυνομία. Έτσι λοιπόν απευθυνθήκαμε και εμείς στο Αστυνομικό τμήμα της περιοχής μας αλλά και στα Αστυνομικά τμήματα των γύρω περιοχών. Η απάντηση από όλους ήταν ίδια και κατηγορηματική.  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΙ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.

Βέβαια η κατηγορηματική απάντηση της Αστυνομίας δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να έχει υπάρξει κάποιο ανάλογο συμβάν στο παρελθόν ή σε κάποιο άλλο μέρος.

Εμείς από την πλευρά μας σας συνιστούμε, αφενός εγρήγορση, αφετέρου ψυχραιμία, νηφαλιότητα γιατί κάθε μας αντίδραση έχει άμεση επίπτωση στην συμπεριφορά των παιδιών μας.

Ας εκμεταλλευτούμε την καλή συνεργασία που έχουμε  Σχολείο – Σύλλογος – Γονείς – Παιδιά ώστε σε κάθε ανάλογη περίπτωση να υπάρχει η σωστή και έγκαιρη αντιμετώπιση


Ο Σύλλογος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου