Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012


Tη Δευτέρα 26 Μαρτίου η Σύγχρονη Σχολή Σ. Αυγουλέα-Λιναρδάτου, στο πλαίσιο της σειράς σεμιναρίων που διοργανώνει για γονείς και μαθητές, εκπαιδευτικούς αλλά και το ευρύτερο κοινό, έχει τη χαρά να έχει ως προσκεκλημένο ομιλητή τον
Dr Γιάννη Καλογεράκη CEO JMK LTD , διεθνούς φήμης ειδικό στην επικοινωνία, σε ομιλία με θέμα:
Μεγαλώστε έξυπνα παιδιά με την «καρδιά» σας EQ(συναισθηματική νοημοσύνη)- SQ(κοινωνική νοημοσύνη)- CQ(δημιουργική νοημοσύνη)

Ο Dr. Γιάννης Καλογεράκης, ένας από τους καλύτερους ομιλητές στη χώρα μας, καλεί τους γονείς να βοηθήσουν τα παιδιά τους να αναπτύξουν δεξιότητες, χρήσιμες για τις σπουδές τους, την αγορά εργασίας, αλλά και την προσωπική τους γαλήνη και όραμα :
•Τα παιδιά χρειάζονται συμπαραστάτες και όχι κριτές
•Μας θέλουν δίπλα τους και όχι απέναντι τους
•Δώστε τους ερεθίσματα και όχι έτοιμες λύσεις
•Δομείστε ασφαλές και ισχυρό συναισθηματικό υπόβαθρο για τα παιδιά σας
•Μάθετε να βάζετε όρια και κανόνες
•Μπείτε στη ζωή τους αλλά μην τη ζείτε γι’ αυτά
Μια παρουσίαση που θα οδηγήσει τους γονείς να σκύψουν βαθιά μέσα τους ανακαλύπτοντας μεθόδους αποτελεσματικής επικοινωνίας, κατανόησης και συνεργασίας ανάμεσα στους ίδιους και τα παιδιά τους.
Ο Dr Γιάννης Καλογεράκης Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας JMK της πλέον εξειδικευμένης εταιρείας για Ανθρωποκεντρική Εκπαίδευση, Ανάπτυξη, Εμψύχωση και Ενδυνάμωση Ανθρώπινου Δυναμικού, σπούδασε στην Αγγλία/Σκωτία, Β.Sc., M.Sc., & Ph.D. Έχει 29 χρόνια εργασιακή εμπειρία από Αγγλία, Ελλάδα, Μ.Ανατολή, ΗΠΑ και τις πλείστες ευρωπαϊκές χώρες. Το καταστάλαγμα αυτής του της πρακτικής εμπειρίας μαζί με τις ακαδημαϊκές του γνώσεις ήταν μια μοναδική ανθρωποκεντρική και βιωματική προσέγγιση στην εκπαίδευση, ενδυνάμωση και εμψύχωση στελεχών επιχειρήσεων, για μέγιστα αποτελέσματα και υψηλή εργασιακή ικανοποίηση.

“Μεγαλώστε έξυπνα παιδιά με την «καρδιά» σας”
Ένα σεμινάριο που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 ΩΡΑ 18.30 μ.μ.
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Σ. ΑΥΓΟΥΛΕΑ-ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 112-114, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου